Search Messages

 
Author:
Search Start Date:
Search End Date:
Sort Order
Sources to include:
OR Message ID:
 

Display Mesage #95299


Twist throttle won't return with grip puppies installed?
Written by verncreamer on 7/25/2010 at 03:56 pm

I am unfamiliar with cable lubricant ... what should I use?

Thanks.

--- In ipcrc@yahoogroups.com, "BD Pickett" <bp.ipcrc@...> wrote:
>
> It may just be that your throttle cables need lubricating. I don't have Grip
Puppies, but I did have a sticking throttle such as you described, and after
spraying lubricant down the cable sheaths, I saw a drastic improvement in
throttle response.
>
> Be seeing you,
> Bruce Pickett
> Federal Way, WA
> '90 PC800 "Blue Pacific"
> '96 PC800 "Red C"
> '93 ST1100 "STimulus"
> '05 GL1800A "Blue's Brother"
> http://bluepc.home.comcast.net
>
>
> --- In ipcrc@yahoogroups.com, "verncreamer" <vccreamer@> wrote:
> >
> > I just installed a pair of grip puppies and they feel perfect ... the
problem is that when I twist the throttle, it won't "rebound" or return. I have
not trimmed them, but did roll each end back over itself so that no part of the
grip is touching the ends of the throttle.
> >
> > What did I do wrong?
> >
> > Vern
> > '97 PC800 unnamed
> > Elkhorn, Nebraska
> >
>

Message Thread for message #95299

verncreamer
7/25/2010, 12:15 am
Twist throttle won't return with grip puppies installed?
I just installed a pair of grip puppies and they feel perfect ... the problem is that when I twist the throttle, it won't "rebound" or return. I have not trimmed them, but did roll each end back over itself so that no part of the grip